Nieuwe voorzitster 2020

Geachte leden,

Waarschijnlijk zal het u niet ontgaan zijn dat er een wisseling heeft plaats gevonden in het voorzitterschap. Egbert Oppersma heeft na 7 jaar besloten om zijn functie als voorzitter van tennisvereniging Sint Maarten neer te leggen. Het is altijd moeilijk om iemand op te volgen die de afgelopen jaren de club heeft ondersteund en enorm veel inzet heeft getoond. Dan komt er een moment dat er een nieuwe voorzitter(-ster) gekozen moet worden.

Na een jaartje nadenken heb ik mij beschikbaar gesteld voor deze belangrijke functie en ondertussen heb ik deze functie aanvaard. Heel spannend, maar ook een mooie uitdaging. Ik wil mij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Nancy Tesselaar. Geboren in de Wieringermeer maar het merendeel woonachtig geweest in de gemeente Schagen. Ons gezin bestaat uit 4 kinderen en uiteraard mijn lieve echtgenoot Rob. Mijn passie voor tennis is zo’n 15 jaar terug ontstaan. Door een tikkeltje onzekerheid heeft het wat langer geduurd om mij bij een club aan te sluiten. Uiteindelijk kwam ik 12 jaar geleden terecht in Sint Maarten. Het voelde als een warm bad en ik  werd met open armen ontvangen. 6 jaar geleden werd ik gevraagd om plaats te nemen in de Keuvelcommissie en deel te nemen aan het Keuveltoernooi. Nog nooit deelgenomen aan een toernooi of in een commissie plaats genomen maar gesteund door heel veel (commissie-) leden heb ik toen de stap genomen om mee te doen. Dit bleek een succes te zijn en vanaf dat moment voelde ik mij nog meer verbonden met onze mooie club. Een gezellige sfeer in combinatie met leuke activiteiten zijn sterke punten van de vereniging in Sint Maarten.

Voor aankomend seizoen wens ik jullie een geweldig tennisseizoen toe en heel graag tot ziens op de baan !

Vriendelijke groeten,

Nancy Tesselaar 

Voorzitster tennis vereniging  Sint Maarten.